Xavier Bosch presenta “Paraules que tu entendràs” a Ca n'Ametller

L’escriptor i periodista examina les relacions de parella i reflexiona sobre les infidelitats en aquesta novel·la que porta el nom d’un dels versos de la cançó de desamor més coneguda de tots els temps “Ne me quitte pas” (“no em deixis”).


L’escriptor i periodista, Xavier Bosch, ha presentat el seu últim llibre “Paraules que no entendràs” a Molins de Rei. És una novel·la que parla de la relació de tres parelles que tenen cinquanta anys a través del sopar de cap d’any del 2017-2018 i com l’atzar canvia la vida de cadascú.


XAVIER BOSCH, Escriptor i periodista.


L’obra explora les relacions de parella, els secrets de cadascú i l’ús que fem de la veritat. A més, reflexiona sobre la infidelitat amb una combinació de tendresa i ironia, de nostàlgia i amb personatges que es mouen pels replecs de l’ànima.


“Paraules que tu entendràs” és també un dels versos d’una de les cançons de desamor més conegudes i versionades del món. Xavier Bosch ha explicat que prové de “Ne me quitte pas” del belga Jaques Brel.


Per altra banda, també ha explicat que la fotografia de la portada del llibre és de Toni Moreno. En aquest cas l’escriptor va escollir la Piazzetta Sant Marco de Venècia, on es troben les dues columnes, entre les quals, ha recomanat, no passar-hi perquè els venecians diuen que dona mala sort.


Així, Bosch presenta una novel·la en què les mentides, la rutina, l’avorriment i el matrimoni són els responsables, tant de les infidelitats com de fer durar l’amor.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió