Viveros Frutales Duran torna a guanyar el premi al millor planter d’arbres fruiters

Viveros Frutales Duran és el millor planter d’arbres fruiters de la Fira del Planter un altre any consecutiu. Aquest espai demostra el passat agrícola de Molins de Rei, que segueix mostrant-se en l’espai natura de la Fira de la Candelera cada edició que se celebra.

La Fira del Planter manté viu el record del passat agrícola de Molins de Rei. Així, entre arbres, flors, verdures o altres tipus de productes i elements relacionats amb la jardineria, el planter o l'agricultura han passejat els molinencs i molinenques, aquest cap de setmana, pels carrers del voltant de l'església de Sant Miquel.


Hi ha paradistes que fa dècades que venen a la fira de la Candelera. Un d'ells és Viveros Frutales Duran, que enguany, s'ha tornat a emportar el premi al millor planter en la categoria d'arbres fruiters.


En la categoria d'hortícoles, el guanyador ha estat Les Refardes i en segon lloc, ha quedat Eva Martell Jimenez.


Per altra banda, el primer premi de la modalitat de planter de jardineria ha estat per Vivers Queralt i han Felix Escolà i Bromelia BCN han quedat en segona i tercera posició.


També s’han entregat el segon i tercer guardó en la modalitat d’arbres fruiters que han estat per Arboreco i Trudes Plan. I, com a novetat, l’accèssit que ha estat per Adrián Lopez.


Aquesta edició ha comptat amb 72 participants del sector del planter i de maquinària agrícola. Una xifra que ha resultat en més de 800 metres lineals d'exposició destinada a la natura.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió