Una Festa Major més inclusiva, segura i saludable

L'edició d'enguany presenta més de 75 activitats accessibles per a tothom.Ja s’ha presentat la programació de la Festa Major d’enguany. L’Alcalde de la vila, Xavi Paz, i les regidores Ainoa Garcia, Jessica Revestido i Laia Castellana han comparegut a la Federació Obrera per presentar una nova edició que han definit una festa més segura, més inclusiva i més saludable que mai.


En aquest sentit, la inclusió tindrà un pes important. Així, l'organització ha programat diverses activitats perquè les persones amb discapacitat puguin gaudir la festa amb igualtat de condicions. Començant el divendres al matí amb el pregó que estarà gestionat per persones amb discapacitat auditiva i comptarà amb una subtitulació en directe i llenguatge de signes. D’altra banda, la cursa de Sant Miquel també comptarà amb voluntaris, es reforçarà la presència de lavabos adaptats i s’habilitaran espais reservats per a persones en discapacitat en activitats com els gegants o els castellers.


AINOA GARCIA, Regidora de Cultura


Pel que fa a la seguretat, la Festa Major comptarà amb la campanya Molins de Rei contra rumors, una iniciativa per fer arribar missatges positius de cara a la diversitat del Municipi. Així com també es disposarà d’un Punt Lila a la Plaça de la Llibertat i s’activarà el protocol d’actuació de les violències sexuals en espais festius.


Finalment també s’ha volgut donar importància al consum responsable a través d’una campanya amb pancartes , gots reutilitzables, i una carpa de conscienciació que s’emplaçarà al costat del Punt Lila.


Enguany, doncs, es presenta un programa amb més de 75 activitats que es repartiran entre els tres escenaris fixes de la Plaça de Palau, la Plaça de la Llibertat i la Granja. Alguns d’ells, fins i tot, organitzats pel Consell d’Infants i el Consell d’Adolescents, com el Holi Fest i el descobriment de la placa de la Plaça dels Infants. A més, aquesta edició presenta novetats. Per una banda, serà la primera festa major que haurà de combinar-se amb les obres de la carretera i algunes activitats veuran afectat el seu recorregut. I per l’altra, perquè la festa local es trasllada al dilluns dia 30.


Amb tot, doncs, s’espera que els molinencs i molinenques puguin gaudir d’una gran festa major independentment de l’edat, el sexe o les seves capacitats.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió