Trobar un tresor o visitar el bestiar, algunes de les activitats de diumenge de Candelera

Aprofitant el bon temps, famílies i grups d’amics han sortit diumenge a provar algunes activitats de la Fira de la Candelera. Mentre alguns resolien incògnites a l’escape room de la DO de Catalunya, d’altres veien per primera vegada unes guatlles.


Encara queda amagada l’última ampolla de vi que feien al celler del costat de casa del senyor Marcel Estranyafort, un indià que va anar a les Amèriques a fer fortuna. Aquests dies, només els molinencs i molinenques que han demostrat tenir els sentits més oberts i han anat més enllà de l’astúcia, han aconseguit descobrir el tresor: un vi exquisit.


Aquest és l’escape room que ha organitzat la Denominació d’Origen de Catalunya al voltant del món del vi que ha obert les seves portes també a la 40a Fira de vins i caves de la Candelera. S’hi ha pogut participar en grups de fins a 6 persones.


Però mentre uns jugaven a ser investigadors, els més menuts descobrien el món ramader. Al carrer del Foment i al pati de la Fundació Agrària s’han organitzat diversos tallers de granja per a infants. S’hi han exposar diferents espècies de bestiar que es podien observar de ben a prop o, fins i tot, acariciar.


Els col·lectius animalistes de Molins de Rei però, segueixen reclamant que s’elimini aquesta activitat, que consideren absolutament innecessària. Els activistes fa anys que lluiten per acabar amb l’explotació animal i denuncien que la mostra del bestiar és un passatemps per les persones que vulnera els drets dels animals.


JAUME MONTMANY, animalista.


Fa anys que els col·lectius en defensa dels drets dels animals reclamen a l’Ajuntament la supressió d’activitats que utilitzen bestiar en benefici del lleure ciutadà. En aquesta línia, Montmany reconeix que l’administració ha fet canvis positius però reivindica que no són suficients.


L’acord de govern, de l’any passat, que va eliminar les passejades amb ponis de la Candelera no contemplava però suprimir aquesta mostra de bestiar. Els activistes consideren que això demostra una insensibilitat i incapacitat política de vetllar pel benestar dels animals.


Des dels tres tombs defensen que els animals de la mostra provenen d’una granja escola, que és un projecte educatiu que pretén que els infants tinguin una bona relació amb el medi per mitjà de la granja.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió