'Tothom amb bicicleta' homenatja enguany el molinenc Miquel Tort

'La inscripció és totalment gratuïta però tot i això hem fet un dorsal 0 per aquells que vulguin fer aportacions'.


Roser Ramoneda, Cap d'esports de l'Ajuntament de Molins de Rei
A les deu del matí la plaça de l'U d’Octubre s’anava omplint de ciclistes. I és que a dos quarts d’onze començava la bicibletada ‘Tothom amb bicicleta’. Una activitat organitzada per la regidoria d’esports en col·laboració amb el Club Ciclista Molins de Rei i el Club Ciclista Sons and Bikes.


ROSER RAMONEDA, Cap d’esports de l’Ajuntament


Des del mes de setembre s’han celebrat a la vila diverses setmanes per fomentar els bons hàbits de vida saludable com ara la Setmana Sostenible, la Setmana de la Mobilitat i la Setmana del Cor. L’activitat d’avui enceta els actes d’homenatge a Miquel Tort, molinenc i company del programa de ràdio Etapa Reina que va morir a principis d’aquest any.


ROSER RAMONEDA, Cap d’esports de l’Ajuntament


Els actes d’homenatge constaran d’una gimcana que tindrà lloc dissabte dia 12 al Pati de Palau a partir de les cinc de la tarda, seguit d’una xerrada a la Sala Gòtica sobre el centenari de la Volta Ciclista de Catalunya. Per finalitzar els actes es farà un sopar que es complementarà amb una subhasta amb productes de ciclisme.


Pel que fa a la bicicletada d’avui, ha constat d’un recorregut pla de 7 km, amb una adaptació reduïda pels més petits. Una passejada que s’ha iniciat al Passeig del Terraplè i ha seguit direcció el Barri d’el Canal i el Polígon Industrial. Allà s’ha fet mitja volta per la carretera fins el centre de la vila i passant pel carrer Major s’ha arribat a l’Ajuntament. Des d’allà els participants han pedalat fins el barri de La Granja i han tornat altra vegada pel Terraplè fins la plaça de l'U d’Octubre.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió