Torna a posar-se en funcionament el dipòsit d'aigua Monturiol

Desprès de tres mesos en obres, el servei ja disposa d'estructures laterals i coberta novesJa han acabat les obres del dipòsit d’aigua Monturiol, situat al barri de La Pau-Riera Nova. Ara doncs, després de tres mesos, les instal·lacions disposen d’una nova coberta i uns nous pilars que l’aguanten.


Tal com va informar l’Ajuntament del municipi fa un mesos, va ser durant una actuació al servei quan es va detectar un desperfecte en les estructures laterals i superiors. Així es va fer fer evident la necessitat d’una reforma.


En concret, l’empresa encarregada de la reparació del servei ha estat Aqualia. Així, el procediment que s’ha seguit ha estat: primer, enderrocar i desmuntar la coberta antiga, després, dur a terme treballs de sanejament, amidament i fabricació de peces. I per últim, instal·lar la coberta nova i posar en funcionament el servei.


L’actuació s’emmarca en la millora de la infraestructura del servei municipal d’abastament d’aigua. El consistori també, destaca que finalment, no s’ha tallat el subministrament d’aigua als veïns i a les veïnes de la zona.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió