Tast Sopar dels 12 vins de la Candelera 2020

El sopar dels 12 vins és un dels imprescindibles a la Fira de la candelera. Enguany, és el quart any que es col·labora amb un restaurant i l’ha conduït l’expert i president de l’Acadèmia de Sommelieria, Juan Muñoz.


Són les vuit de la tarda i a la Sala Gòtica ja està tot a punt per al sopar dels 12 vins de la Candelera 2020. El president de l’Acadèmia de Sommelieria, Juan Muñoz, acompanyarà tota la vesprada i anirà presentant les 12 begudes que, alerta, no són tot vi.


JUAN MUÑOZ, president de l’Acadèmia de Sommelieria.


El tast a maridar consta d’aperitiu, entrant, plats principals, formatge i postres. Un menú de 45 euros que ha preparat el càtering molinenc Caravan Made.


Així, a mesura que es presentaven els vins, se servien els plats i s’aconseguia la fusió perfecta de la beguda i el beure en el paladar dels assistents. Juan Muñoz considera aquesta l’experiència un luxe, sobretot pel que fa a la relació qualitat-preu.


JUAN MUÑOZ, president de l’Acadèmia de Sommelieria.


A més, aquest sopar, el sopar dels 12 vins, que ja es podria considerar tot un tast tradicional de la Fira de la Candelera, sempre presenta novetats. Enguany, explica l’expert Muñoz, un dels plats forts són les postres, que incorporen vinagre.


JUAN MUÑOZ, president de l’Acadèmia de Sommelieria.


I és que la fira de la Candelera també és una oportunitat per tastar nous sabors. És per això, que s’organitzen tastos i maridatges de tota mena. El proper? De vermuts.


JUAN MUÑOZ, president de l’Acadèmia de Sommelieria.


Mentrestant, al Foment Cultural i Artístic ja hi començaven a arribar alguns fanàtics de Els Pets. La històrica banda de Constantí ha decidit fer el seu últim concert de la gira SOM a Molins de Rei.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió