Tarda de Sant Jordi a Molins de Rei

Llibres, roses, capgrossos, exposicions i sardanes, així s'ha viscut la tarda de Sant Jordi a Molins de Rei


El dia de Sant Jordi ha començat amb la pluja com a protagonista. Tot i així, al migdia, el sol ha aconseguit il·luminar els carrers de Molins de Rei i les paradetes que s’han muntat arreu de la vila.

I és que, els molinencs i molinenques han sortit al carrer a comprar llibres i regalar roses però, també s’ha aprofitat la jornada per reivindicar drets i solidaritzar-se.

Les entitats de foc; cuc, el camell i l’entxuscat també han muntat parades. Així com, altres agrupaments i associacions de la vila i estudiants.

Tant que a partir de les cinc de la tarda inclús s’han muntat parades noves. Ara bé, les que han estat des de primera hora del matí i, a més a més, enguany, repetien, han estat moltes.

També s’han vist paradetes de gairebé totes les forces polítiques a la plaça 1 d’octubre, on més tard han començat el ball de capgrossos.

Paral·lelament, a Ca n’Ametller, l’artista Toni Moreno ha inaugurat l’exposició “Enquadrant Paraules”. Una mostra de fotopoemes que es podrà visitar fins el dia 5 de maig.


TONI MORENO, Fotògraf.


Finalment, la diada ha conclòs amb una ballada de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió