Tarda de música i vi a la Fira de La Candelera

Música i vi es converteixen en els protagonistes de la tarda del dissabte de La Fira de la Candelera.

Després d’un matí radiant la tarda va caient a poc a poc. El cel es va apagant però l’activitat a La Fira de la Candelera no s’atura. Alguns aprofiten per fer una volta a la zona del planter i d’altres comencen a fer-se venir la gana amb les receptes del show cooking. Les activitats més importants que ocupen aquest vespre, però, són la música i el vi.


Així doncs, a partir de les set de la tarda, s’anava formant una cua davant la carpa de La Mostra del Vi. I és que començava el ‘Tast Maridatge Garnatxes versus Carinyenes. Vins negres per disfrutar.’ Un tast de dues varietats negres tradicionals organitzat per l’Associació Molinenca de Tast. Els participants, doncs, seguint les instruccions dels sommeliers s’han deixat guiar per Jordi Pitarque i Xavier Montserrat per iniciar-se en aquest món de gustos i aromes. Al marge de la fira, l’Associació Molinenca de Tast fa activitats cada divendres i tothom qui vulgui hi pot participar.


I mentre uns degustaven un bon vi a dins de la carpa d’altres preferien disfrutar d’un bon concert a l’aire lliure. Aquest vespre era el torn de l’estimat cantautor molinenc Pier que, a sobre l’escenari de davant la fira d’entitats, ha fet un repàs dels seus èxits. Unes cançons que, pels seu públic habitual, ja són considerades himnes de Molins de Rei.


Gastronomia i música en un vespre que clou un dia ple d’activitats.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió