'Serás su voz' penja de forma unilateral la bandera vegana a la façana de l’Ajuntament

En motiu del Dia Mundial del Veganisme, l’entitat Serás su voz ha penjat de forma unilateral la bandera del vegana i antiespecista reivindicant la falta de suport de l’Ajuntament en la incorporació d’aquesta visió a la vila

Redacció: Aina Sanllehí / 3 de novemvre de 2020


Aquesta darrer diumenge s'ha celebrat el dia mundial del veganisme, i per això l'entitat animalista Serás Su Voz ha aprofitat l'ocasió per penjar la bandera a la façana de l'ajuntament de forma unilateral. Ens ho explica JAUME MONTMANY, membre de l'entitat.


Un acte simbòlic que l'entitat ha decidit dur a terme per propi peu malgrat la negativa de l'Ajuntament de penjar la bandera de forma oficial, incorporant així la visió animalista i antiespecista al municipi.


Es tracta d'una petició que la CUP va portar al ple de l'Ajuntament a principis d'octubre, donant veu a l'entitat animalista i que va ser rebutjada amb una majoria abstencions, 5 vots en contra i només 3 vots a favor per part de la CUP i Molins Camina.


Jaume Montmany, aquest mateix ple va intervenir criticant la falta d’implicació del ple amb l’entitat, que denuncia que les activitats on hi ha maltracte d’animals com els tres tombs o la mostra de bestiar de la Fira de la Candelera estiguin subvencionades a partir del pressupost públic de l’Ajuntament.


Abans de tombar la proposta d’incorporar la bandera vegana, al mateix ple s’havia aprovat per unanimitat la creació d’una comissió de seguiment de la Festa dels Tres Tombs, presidida per l’alcalde i el regidor de Medi Natural per avaluar l’impacte de la festa en el benestar dels animals.


El debat sobre sobre el tractament animal a la festa dels Tres Tombs fa temps que és sobre la taula a Molins de Rei, de fet, l’anterior govern municipal va apostar per canviar el recorregut de la celebració i suprimir trams com la pujada de l’Església per evitar el patiment dels animals, un tram, però, que va ser incorporat de nou amb el govern socialista.


El recolzament de a causa animalista, per tant, és encara una qüestió que crea controvèrsia a la política municipal. Tot i això, l’entitat Serás Su Voz, segueix insistint en incorporar aquesta visió animalista i antiespecista al municipi.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió