Segellat el pacte de govern entre socialistes i postconvergents

Xavi Paz i Ramon Sánchez han signat finalment l’acord que formalitza el nou pacte entre socialistes i postconvergents. Una entesa que enforteix l’executiu amb l’entrada de quatre nous regidors.

6 de març de 2020

Després de mesos de moltes converses, anàlisis i negociacions finalment socialistes i postconvergents han arribat a una entesa. A partir d’avui, doncs, s’ha fet efectiu el pacte que dóna a inici de la tercera sociovergència del municipi. El pacte permet l’entrada de quatre nous regidors de Junts per Molins a l’executiu, que des del mes de juny governava amb minoria socialista. Una suma que, asseguren des de les dues posicions, els permetrà afrontar els reptes de curt, mig i llarg termini amb més força. D’entre ells, destaquen la construcció de residència d’avis, la restauració del conjunt històric de l’edifici del Molí i finalitzar la restauració del Palau de Requesens.


Tall: XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.

Paz ha volgut donar consistència a l’acord recordant que es tracta d’un pacte entre les dues forces més votades als últims comicis. Respecte a les diferències ideològiques, Sánchez ha assegurat que ara es tracta de posar Molins al centre.

Tall: RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins.

Durant la roda de premsa també s’han demanat disculpes per validar l’acte dins una urna de l’1 d’Octubre, fet que va generar certa polèmica entre els ciutadans. Finalment per formalitzar l’acte s’ha dut a terme la signatura del document dels 14 punts. Properament donaran a conèixer el nou executiu. De moment, asseguren, que tenen molta feina per fer.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió