Sebastià Portell presenta 'Amors sense casa. Poesia LGTBQ catalana'

Es tracta d'un recull de poesia LGTBQ catalana amb autors del segle XX i XXI.El mallorquí Sebastià Portell és un escriptor, dramaturg i expert en gènere i sexualitat que amb només 26 anys ja ha publicat diversos títols de teatre i narrativa, com el famós llibre ‘El dia que va morir David Bowie’. Ara presenta ‘Amors sense casa. Poesia LGTBQ catalana’ un llibre on es dona a conèixer com a editor.


Es tracta d’una antologia sobre l’amor i el desig que recorre 100 anys d’història i que recull una trentena d’autors del segle XX i XXI, començant per Maria Antonia Salvà i finalitzant amb Guillem Gavaldà.


SEBASTIÀ PORTELL, Editor llibre ‘Amors sense casa. Poesia LGTBQ catalana’


El llibre neix d’una indignació personal on l’autor explica que la literatura catalana és molt rica en escriptures poètiques del desig però mai ningú abans havia publicat un recull amb mirada LGTBQ. A més ressalta que aquesta obra està feta a partir de les seves lectures i, per tant, es tracta d’un recorregut personal i totalment subjectiu. Una de les que ha inclòs en el recull és ‘Company d’habitació’ de Blai Bonet.


SEBASTIÀ PORTELL, Editor llibre ‘Amors sense casa. Poesia LGTBQ catalana’


A la presentació-recital de Portell i organitzada per Toni Moreno, també hi ha assistit la regidora de Feminismes i LGTBI, Jessica Revestido i l’alcalde de la vila, Xavi Paz.


JESSICA REVESTIDO, Regidora Feminismes i LGTBI.


‘Amors sense casa. Poesia LGTBQ catalana’ és doncs un testimoni de l’evolució poètica, social i sexual dels darrers anys al nostre país, i alhora un pas més cap a la normalització i el respecte per la diversitat sexual i d’identitat de gènere.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió