Se celebra l’anual marxa de torxes de l’Esquerra Independentista en un format reduït

L’Esquerra Independentista de Molins de Rei manté, un any més, la marxa de torxes el vespre anterior a la diada, aquest cop en un format reduït. Enguany, també participa a l’acte institucional de l’ajuntament, sota la idea de recolzar i mantenir tot acte social, cultural i polític.


Un any més, el vespre anterior a la Diada de Catalunya, l’Esquerra Independentista va celebrar l’anual marxa de torxes aquest cop en un format molt reduït. Un tipus d'acte molt identitari de l'Esquerra independentista a Molins, que es va voler mantenir de forma simbòlica per no restar-li visibilitat.


Va tractar-se doncs d'una convocatòria tancada a persones representants de les entitats amb un recorregut simbòlic dels Països Catalans fins al Racó de Guillem Agulló, des d'on s'hi va llegir un manifest i es va animar a assistir a la manifestació organitzada l’endemà al Passeig Lluís Companys de Barcelona.


ESTEFANIA CASTILLO, CUP Molins


A més, en aquesta diada marcada per l'excepcionalitat, la CUP, que normalment no participava als actes institucionals de la diada i enguany, sí que van participar a l'ofrena floral del pati del Palau.


ESTEFANIA CASTILLO, CUP Molins


Un plantejament de la diada sota la idea que tot acte social, cultural i polític s’ha de mantenir.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió