S'inaugura la primera activitat dedicada a l’artista molinenc Sento Masià

S’inaugura la primera exposició dedicada a l’art de Sento Masià. Una mostra organitzada per ell mateix i la primera d’un seguit d'activitats que es duran a terme durant els mesos d’octubre i novembreEl passat divendres al pati de Ca n’Ametller es va inaugurar la primera d’una programació d’activitats dedicades a l'art de Sento Masià, organitzades per Toni Moreno i amb la col·laboració de l’ajuntament de Molins de Rei.


En aquest cas es tracta d’una exposició que feia dos anys que es plantejava i que va idear i preparar ell mateix. El desembre del 2019 es va arribar a un acord amb l’ajuntament i era el maig passat quan havia d’estrenar-se.


Ens ho expliquen:


TONI MORENO, curador de l’exposició


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei


MERCÈ MASSANA, parella d’en Sento Masià


PERE RAICH, actor i director de teatre


L'exposició, que que ell mateix va batejar amb el nom de "Sentografies", es va inaugurar divendres passat i es podrà visitar a Ca n'Ametller durant el mes d'octubre, a més d’altres activitats que seguiran fins a mitjans de novembre, i algunes d’elles que seran un clar homenatge a l’artista.


En Sento Masià, que va morir a causa de la Covid-19 el passat 4 d’abril, era originari d’Alcoi i va arribar a Molins de Rei el 1972, fins que l’any 2017 el nomenen fill adoptiu a la vila. Va ser mestre i director de l’Institut Lluís de Requesens, ha estat guanyador de nombrosos premis i ha exposat en biennals i múltiples sale d’arreu.


L’exposició, doncs, és una mostra de la seva carrera artística, unes 500 obres de diferentes èpoques, des del 1958 al 2011. Obres en formats molt grans que mostren l’evolució des dels seus inicis, molt acadèmics, fins al moment en què deixa que l’art formi part de la casualitat.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió