S’homenatja a les víctimes de la Covid-19 a Molins de Rei a la Sala Gòtica

En una ofrena floral a porta tancada a la Sala Gòtica s’ha homenatjat les víctimes de la Covid-19 a Molins de Rei, el primer d’un seguit de propostes per retre homenatge a les gairebé quaranta morts causades per la pandèmia. La sala gòtica, doncs, restarà oberta a la ciutadania fins dissabte 12 en els horaris assenyalats.La sala gòtica es converteix en l’espai d’homenatge a les víctimes del Covid -19 a Molins de Rei a partir de l’ofrena floral del passat dilluns 7 de setembre.


Un primer acte de reconeixement de les víctimes i morts al municipi causades per la pandèmia, on respectant les restriccions sanitàries, a porta tancada hi han assistit els regidors i regidores del plenari.


Després de lliurar la seva rosa han signat al llibre de condolences dedicat a les gairebé quaranta víctimes mortals al municipi a causa de la pandèmia. Així ho estipulen les xifres que ens dona la Generalitat.


Així doncs, després de l’ofrena floral i la signatura del llibre de condolences per part dels regidors i regidores, amb l’actuació de dos integrants de l’escola de música interpretant El Cant dels Ocells es va cloure aquest acte de caràcter íntim, que significa el primer d’un seguit de propostes d'homenatge per part de l’ajuntament.


Aquest espai habilitat a la Sala Gòtica, queda doncs obert a la ciutadania, que podrà visitar-lo fins el dissabte 12 de setembre en els horaris assenyalats, per homenatjar i acomiadar les víctimes del Covid a Molins de Rei.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió