S'estrena a Molins, Neoaldeanes, el documental dels molinencs Marc Vendrell i Alfonso de la Cruz

Un documental que posa de manifest un model de vida diferent, autogestionat, sovint tabú en la societat actual i en el que pobles abandonats (en aquest cas d'Aragó) són els protagonistes. Diverses persones que s'han atrevit a abandonar la zona de confort, per trobar-ne una, que segons asseguren, els hi dóna llibertat.

15 de febrer de 2020

Cartell documental

Els molinencs, Marc Vendrell i Alfonso de la Cruz, presentaven ahir divendres a la seu per excel·lència dels documentals a la vila, La Peni, la première d'aquest treball que ha portat 7 anys de feina i que dóna veu a aquestes persones que un dia van decidir canviar el seu model de vida per viure de forma col·lectiva.

Una forma de vida autònoma i en permanent contacte amb la naturalesa, la qual la consideren de vital importància. Tanmateix manifesten les contínues pressions externes per desprestigiar el seu sistema lluny del preestablert.

Alfonso de la Cruz, Monchi, també ha estat membre d'aquest poble d'Aragó apartat del bullici de les ciutats i és una veu protagonista junt amb, Alberin, un altre molinenc.

El treball, que dura una hora aproximadament, tenen previst presentar-lo a diversos festivals. Finalitzades les presentacions, es podrà trobar a les xarxes socials.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió