S'entreguen les claus als primers adjudicataris dels horts urbansEl projecte dels horts urbans ja és una realitat. Avui, finalment, després de sis anys des de l'inici del projecte s'han lliurat les claus als 33 primers adjudicataris de les parcel·les.


ÀLEX HERRERO, President de l'Àrea de Desenvolupament Estratègic

RAMON SÁNCHEZ, Primer Tinent d'Alcalde


Entre ells tres destinades a Serveis Socials, i dues a entitats, l'Associació Gueopic i l'Associació Enreda't per a la Diversitat.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei


L'acte de lliurament, doncs, s'ha fet efectiu amb l'entrega d'un sobre a cada adjudicatari amb les claus dels horts i altres materials com el plànol o el reglament del funcionament dels horts. A continuació s'ha dut a terme una visita guiada pels serveis auxiliars i s'ha ensenyat als nous propietaris el funcionament de l'aigua i l'arqueta.


Un dels objectius de la creació d'aquest nou espai és el d'acabar amb els horts il·legals que, segons l'Ajuntament donaven una mala imatge al municipi. Es pretén, doncs que es converteixi en una zona col·laborativa, social i de convivència i que joves i grans o gent amb diversos nivells d'experiència es pugui ajudar mútuament.


Des de l'Ajuntament també s'han demanat disculpes pel retard per part de l'administració i s'ha parlat dels accessos.

XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei


Un projecte que es començarà a executar en aquest mandat municipal.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió