S'aproven els Pressupostos Municipals 2020 amb els vots en solitari del GovernEl ple ordinari del mes de juny s'ha celebrat aquesta vegada a la Federació Obrera per mantenir la distància de seguretat entre regidors i regidores. Una sessió en què s'han aprovat els Pressupostos Municipals del 2020 amb els vots en solitari del govern municipal.


Després de la celebració de dos plens telemàtics a causa de la crisi de la pandèmia de la covid-19, el ple ordinari de juny ha aprovat els Pressupostos Municipals del 2020 amb els vots en solitari del govern municipal. La sessió s'ha celebrat aquesta vegada a la Federació Obrera per mantenir la distància de seguretat entre regidors i regidores i s'ha iniciat amb el lliurament d'un obsequi a l'exregidor Marcel Lopez, qui al passat mes de maig va renunciar al seu càrrec per motius familiars.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei


Qualificant-lo d'un pressupost centrat en les persones i amb un total de 32.689.959 euros, el regidor d'economia i finances, Jordi Enseñat, ha presentat els pressupostos municipals que no han tingut el suport de les forces polítiques de l'oposició. En aquest sentit, Josep Raventós de Candidatura d'Unitat Popular i Ana Aroca del grup Molins Camina han mostrat la seva decepció pel fet que no s'hagin valorat les seves propostes, igual que Molins en Comú on Gerard Corredera ha lamentat que no s'haguessin presentat en una audiència pública prèvia. Marta Espona en nom d'Esquerra Republicana, per la seva banda, ha alertat dels perills de confiar tant en la construcció i de descuidar àmbits tan necessaris com la cooperació, l'educació i la cultura.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins


ANA AROCA, Molins Camina


GERARD CORREDERA, Molins en Comú.


MARTA ESPONA, ERC Molins


Acabat el primer torn d'intervencions, el regidor Jordi Enseñat ha defensat la transparència del govern a l'hora de presentar la proposta de pressupostos i ha respost a les queixes de l'oposició al·legant que tot i estar d'acord en algunes de les propostes presentades, diferia en els imports proposats. La CUP, per la seva banda, ha rebatut un comentari sobre la inconcreció de les seves propostes presentades amb la lectura de punts concrets, com la reducció del 15% del sou dels polítics. Gerard Corredera ha lamentat, a més, la falta d'inversió del Pla Local de Canvi Climàtic.


CARLES ROS, CUP Molins


GERARD CORREDERA, Molins en Comú.


Tancat el debat, els regidor socialista i president de l'àrea d'economia Miguel Saragoza i el primer tinent d'alcalde Ramon Sánchez han respost les crítiques defensant els pressupostos amb arguments com el fet d'intentar elaborar un pressupost el més realista possible durant un moment tan complicat com el d'aquesta crisi sanitària en què s'han d'anar prenent mesures perquè ningú es quedi enrere.


MIGUEL SARAGOZA, PSC Molins


RAMON SANCHEZ, Junts per Molins.


Finalment s'ha dut a terme la votació on s'ha fet reafirmat el desacord de totes les forces de l'oposició, que han votat en contra, menys ERC que s'ha abstingut en el punt del romanent. Així doncs, el govern, format pel grup socialista i Junts per Molins s'ha quedat sol aprovant els nous comptes i en la disposició del romanent.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió