S’aplaça l'acte de la carretera després de la pressió dels grups feministes de la vila

Després de la protesta dels col·lectius feministes de la vila, Molins Feminista i Les Heures, s’aplaça l'acte d'inauguració de la carretera previst pel 8 de març, dia de la dona.

6 de març de 2020


El vespre del passat dimecres 4 de març, els col·lectius feministes de Molins es van concentrar davant de l'Ajuntament per exigir a l'alcalde, Xavi Paz, que aplacés l'acte d'inauguració de la remodelació de l'avinguda València i Barcelona previst pel 8 de març, dia de la dona. Durant una hora van alçar la veu al crit: Molins serà feminista o no serà; perquè Paz sortís a donar una resposta.

Els grups Les Heures i Molins feminista, van mostrar la seva reivindicació amb un comunicat a les portes de la casa de la vila.

Al no obtenir resposta per part del govern local que es trobava dins l'Ajuntament, van decidir marxar.

Avui 6 de març al matí però, s'ha emès un comunicat des del web de l'Ajuntament on s'anuncia l'anul·lació de l'acte de la carretera per la impossibilitat de garantir el desenvolupament normal de l'acte. Animant, a la vegada, a participar en els actes del programa entorn al dia de la dona que han organitzat des de la regidoria.


Des de Molins Feminista, per altra banda, celebren que la protesta hagi fet canviar el programa, però lamenten que des del govern hagin al·legat com a motius "que no es pugui assegurar el to festiu i la convivència en l'acte". El col·lectiu, per altra banda, emplaça a participar als actes alternatius que fan en motiu del dia de la dona i a sumar-se a la vaga feminista del diumenge.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió