S’acaba la fase 1 de les obres de la urbanització Les Guardioles

S’acaba la primera fase de construcció del nou barri de Les Guardioles, un espai àmpliament destinat a habitatge de protecció social i noves zones de lleure urbanes. Així ho expliquen els representants de l’ajuntament i de l’Institut Metropolità de Promoció del sòl, el passat dimarts 21 de juliol.

Aquest és l'aspecte que tindrà el nou barri de les Guardioles, que ja comença a tenir cara i ulls un cop acabada la primera fase de construcció.


Una fase a la que es va posar punt i final el passat dimarts 21 de juliol, amb la l'entrega de la primera fase d'obres i en què Representants de l'Institut Metropolità de Promoció del Sòl i l'Ajuntament de Molins de Rei van recordar els avantatges que suposarà la creació d'aquest nou espai.


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei


Acollirà un total de 680 habitatges i més de la meitat seran de protecció pública, de fet, els primers que s'ha començat a construir. A més d’aquesta funció social, es pretén que amb la creació d’aquest nou espai es millori la connectivitat a la vila.


RAMON SÁNCHEZ, tinent d’alcalde


I així, es procurarà millorar no només la connectivitat interna, sinó també facilitar l'accés des del municipi cap al parc natural de Collserola


RAMON TORRA, conseller delegat d’IMPSOL


Un projecte que neix l’any 2006, i que es preveu que sigui el 2021 quan es comenci la fase 2, que permetrà aquesta connexió amb el parc natural i també facilitarà l’accés al barri de l’Àngel.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió