Resum del Ple Ordinari del mes d'Abril de l'Ajuntament de Molins de Rei

L'informe del Síndic de Greuges, el Pla d'Acció de la Gent Gran, el Fòrum d'Envelliment actiu i l'expedient a l'empresa de neteja: els punts destacats de la sessió


El ple mensual del mes d’abril de l’Ajuntament de Molins de Rei ha començat amb una sessió extraordinària on s’ha presentat l’informe anual del Síndic de Greuges, una memòria comparativa de les queixes, suggeriments, peticions i agraïments que ha rebut l’ajuntament durant el 2018 per part de la ciutadania.

Després ha començat el Ple ordinari d’abril amb la cessió de l’espai de l’Antic Cap a la Creu Roja de Molins de Rei. D’altra banda, un dels punts més importants de la sessió ha estat l’aprovació del Pla d’Acció en l’àmbit de la Gent Gran i el Fòrum d’Envelliment Actiu de Molins de Rei.

El Pla de Gent Gran té l’objectiu d’ordenar les polítiques de les persones grans amb ajudes a l’envelliment i a l’afrontació de la soledat. El Fòrum serà l’eina de seguiment i supervisió del ple. Carles Ros, en absència de la regidora de gent gran, ha explicat com es desenvoluparà.


CARLES ROS, CUP Molins


Tant el Plà com el Fòrum han estat aprovats per unanimitat però alguns partits han volgut aprofitar el moment per fer ressò de la necessitat de la residència per la gent gran.


XAVI PAZ, PSC Molins

ANA AROCA, Molins Camina


L’ordre del dia de la Sessió ha acabat amb l’aprovació de la incoació d’un expedient a l’empresa encarregada de la neteja viària i recollida de residus, ASCAN SERVICIONS URBANOS per incomplir el contracte del servei.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió