Renfe adjudica les obres de millora de Molins de Rei per més de 5 milions d'euros

"És una obra de compromís perquè el Pla de millora de les estacions és un pla adreçat a tenirt unes estacions més maques i més còmodes però, sobretot, més accessibles."

- Teresa Cunillera, Delegada del Govern de Catalunya.
L’estació de Renfe de Molins de Rei és la segona més antiga de Catalunya després de la de Mataró. Tanmateix, presenta problemes d’accessibilitat com per exemple, les escales. És per això, que l’Ajuntament del municipi fa anys reclamant obres de millora de les infraestructures.

Ara per fi, Renfe ha adjudicat les obres de millora de l’estació que s’emmarquen dins del Pla d’Estacions de Renfe pel servei de rodalia de Barcelona. Unes actuacions que comptaran amb un pressupost de més de 5 milions d’euros i duraran prop de 15 mesos.


MAYTE CASTILLO, directora de Rodalies de Catalunya.


PERE PADROSA, Dir. Gral. Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.


TERESA CUNILLERA, Delegada del Govern de Catalunya.


I és que, les reformes preveuen la instal·lació de nous ascensors d’accés a les andanes, l’adequació i renovació d’escales, una prolongació d’andanes fins a 200 metres, nova pavimentació i configuració de vorada, l’adequació i millora de l’enllumenat i noves marquesines i nous encaminaments. Així com també, una nova zona d’Atenció i informació al viatger.


Els representants de les administracions també han volgut demanar però, calma i paciència als veïns i les veïnes de la zona per les possibles molèsties que els puguin causar les obres. No obstant però, destaquen, que són imprescindibles.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


TERESA CUNILLERA, Delegada del Govern de Catalunya.


Així doncs, Renfe està invertint prop de cent milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat i la modernització de les estacions.

Finalment, després de la presentació del pla de millora de l’estació molinenca, la Delegada del Govern, Teresa Cunillera, ha visitat l’Ajuntament de Molins de Rei i ha signat el llibre d’honor.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió