Ràdio Molins ofereix una programació especial aquests dies de confinament

Ràdio Molins ofereix una programació especial aquests dies de confinament per la Covid-19. De dilluns a divendres emeten un informatiu especial sota el hashtag #Molinscovid19 de 12 a 1 del migdia amb totes les notícies recents. També animen a participar en la iniciativa que també comparteixen altres municipis catalans, #TreulaRàdioalBalcó, en la que els ciutadans sintonitzen alhora el dial per fer sonar la mateixa cançó per ballar-la de forma col·lectiva. Avui anunciava l'emissora de ràdio local que demà dijous 9 d'abril de 12 a 13h reprenen l'espai participatiu PREGUNTES A L'ALCALDE .https://twitter.com/Radiomolins/status/1247826519746990086

7 d'abril de 2020

L'informatiu es pot seguir en directe des del web de la ràdio municipal, amb la possibilitat de descarregar els podcasts. També animen a la població des de portal web a enviar una nota de veu explicant com estan passant el confinament els molinencs i molinenques per després emetreu a l'informatiu.


L'alcalde de la vila també ha comparegut via telefònica a les notícies de la ràdio per explicar la situació pel que fa a les mesures preses per l'Ajuntament, com per exemple les econòmiques.


La ràdio Molins també anima a participar com fan altres municipis, amb la iniciativa #TreulaRàdioalBalcó. Una proposta en la que s'hi han adherit 37 emissores locals de Catalunya i que a Molins es fa tots els dimecres a 2/4 de 6 de la tarda. Els ciutadans han de treure, alhora, la ràdio el balcó i sintonitzar l'emissora, en el cas de la vila el 91.2 de la FM i pujar el volum per escoltar arreu la mateixa cançó. Es recomana no utilitzar la Ràdio Online ni les aplicacions donat el retard en la recepció de l'àudio. La iniciativa #TreularàdioalBalcó compta amb el suport de la XAL i dels grups i cantants de les cançons que s'hi escoltaran. L'objectiu, que els ciutadans ballin al balcó per crear bons moments col·lectius.


Els mitjans de comunicació locals de la vila segueixen treballant, per tal que els molinencs i molinenques segueixin informats sobre les conseqüències de la Covid-19 al municipi.


Avui anunciava l'emissora de ràdio local que demà dijous 9 d'abril de 12 a 13h reprenen l'espai participatiu PREGUNTES A L'ALCALDE @xavipaz Recroden que els ciutadans poden enviar les seves preguntes des de el twitter de la Ràdio Molins, enviant nota de veu al 691438847 (amb nom i cognoms), per missatge al seu facebook o trucant al 936686161 #MolinsCovid19#molinsderei


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió