Ràdio Molins de Rei recorda al seu Miquel Armengol

"Tots els que col·laboràvem amb el Miquel teníem la mateixa passió que ell. La passió per la ràdio, pels oients i per Molins de Rei."

- Josep Ferrer, Director revista ‘El llaç’ i extreballador Ràdio Molins de Rei.


Ràdio Molins de Rei ha recordat al seu director i fundador, Miquel Armengol, amb el programa especial "10 anys sense el Miquel". Des de les vuit del matí diversos excompanys i companyes han anat passant per la ràdio per parlar de l'històric periodista. I els que no s'hi han pogut acostar, ho han fet per telèfon.


I és que, han estat prop d'una trentena de persones les que han volgut rememorar al presentador, acompanyades de l'actual coordinador de programes de la ràdio, Oriol Romeu.


Alguns i algunes, eren mateixos amics d'Armengol, però també s'hi han sumat extreballadors de l'emissora, gent de Molins de Rei o companys de professió.


Així, han lamentat la mort de qui, per molts, va ser un mestre. De fet, el seu entusiasme i perseverança és el que més ha arrelat entre tots i totes les seves conegudes, qui només han tingut paraules d'admiració i agraïment.


CARME SANSA, Actriu i excol·laboradora Ràdio Molins de Rei.


RICARD PASCUAL, President Associació Audiovisual Molins de Rei.


MERCHE MAR, Artista.


JOSEP FERRER, Director revista ‘El llaç’ i extreballador Ràdio Molins de Rei.


Han estat poc més d'unes quatre hores ha durat aquest programa especial, que ha commemorat els deu anys de la mort de Miquel Armengol. El qual va topar-se amb un càncer que va emportar-se-li la vida a l'edat de 62 anys. Ara bé, la seva essència a Ràdio Molins de Rei segueix viva.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió