Ràdio Molins de Rei organitza un debat amb tots els candidats

Hi han participat les 10 candidatures que es presenten a les eleccions municipals de Molins de ReiFalten dos dies per cloure la campanya electoral i els partits estan duent a terme els darrers actes de campanya. Aquesta vegada és el torn del debat electoral que organitza la Ràdio de Molins de Rei conjuntament amb Viu Molins. Un col·loqui obert al públic que s’ha celebrat a les 8 del vespre al Foment Cultural amb l’objectiu de donar a conèixer a oients i espectadors les propostes dels partits que es presenten diumenge per Molins de Rei.


El debat ha estat conduït la locutora i periodista Sílvia Artés i el director de la ràdio Oriol Romeu i s’ha estructurat en quatre blocs: mobilitat, equipaments, gestió de l’Ajuntament i Guàrdia Urbana i Habitatge. Així doncs, a la primera part de cada bloc s’ha llançat una pregunta a cada alcaldable que ha disposat d’un minut per respondre. A continuació s’obria el torn del debat obert per contrarestar i argumentar rèpliques.


El col·loqui l’ha encetat Molins de Rei per la República Primàries de Catalunya i l’han precedit els altres nou partits en ordre de menor a major representació.


MANUEL MONLLAÓ, Molins de Rei per la República


JOAN ALBERT FABRA, Moviment 15 Arcades


ANTONIO VALVERDE, Partit Popular Molins de Rei


LAIA CASSAUBA, Ciutadans Molins de Rei


GERARD CORREDERA, Reviu Molins en Comú


ANA AROCA, Molins Camina-Podem


MARCEL LÓPEZ, ERC Molins de Rei


CARLES ROS, CUP Molins


XAVI PAZ, PSC Molins de Rei


RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins


Actualment la situació a l’Ajuntament és la següent: Convergència disposa de sis regidors, PSC cinc, la CUP 4, ERC 3, Molins Camina-Podem 1, Iniciativa per Molins de Rei 1 més un últim regidor no adscrit inicialment de Ciutadans. A partir de diumenge, doncs, caldrà estar atent a l’escenari post-electoral ja que es presenten unes eleccions amb moltes opcions i fragmentació política. Així doncs, si cap partit assoleix la majoria absoluta, serà necessari teixir aliances.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió