Creu Roja Respon, un projecte per ajudar als més vulnerables en aquesta crisi per la Covid19

La seu molinenca de Creu Roja Baix Llobregat Centre atén, a més dels usuaris habituals, a un elevat nombre de nous sol·licitants que han demanat ajuda dins del projecte, Creu Roja Respon. Un projecte que abraça tota la tasca que Creu Roja està realitzant en l'emergència per la covid19 i que dóna cobertura a les necessitats bàsiques dels col·lectius més vulnerables.

24 d'abril de 2020


Des de l'inici de l'estat d'alarma, alguns ciutadans de diversos municipis de l'entorn i de la vila han volgut formar part del voluntariat d'aquest projecte de Creu Roja solidari amb les persones que més estan patint aquesta crisi sanitària, econòmica i social.


Ruben Caballero, referent Tècnic de la Creu Roja al Baix Llobregat Centre i Vallirana, ens destacava que des del 13 de març, l'entitat ha mobilitzat més de 50 voluntaris, 7 tècnics i 3 unitats d'emergència social per tal de cobrir les necessitats bàsiques dels usuaris d'aquesta institució humanitària derivats pels diferents serveis socials dels 9 municipis als quals dóna cobertura (Molins de Rei, El Papiol, Castellbisbal, Pallejà, Cervelló, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat).


Durant tots aquests dies d'emergència per la covid-19, s'han realitzat més de 1.500 trucades de seguiment a usuaris de Creu Roja per detectar necessitats i oferir ajuda i assessorament, també s'han incrementat les entregues d'aliments i productes d'higiene. Unes entregues que consten d'unes cistelles amb productes com pasta, oli, arròs, conserves, llegum, llet, galetes, entre altres productes com els frescos provinents de Mercabarna, pagesos de la zona, el banc d'aliments o empreses. Unes cistelles que a partir d'ara incorporaran productes d'higiene femenina, masculina i de nadons, com bolquers.

Donada la no sortida de molt producte cap a restaurants o escoles, el banc dels aliments, rep moltes donacions, com iogurts, carn o peix, i que recentment estan incorporant també a les cistelles. Des del magatzem situat al costat de les oficines molinenques de Creu Roja, es gestiona tot aquest producte i es preparen les cistelles.

S'han realitzat més de 893 intervencions i s'ha rebut una mitja de 3 camions setmanals amb productes de primera necessitat de la Plataforma Logística de la Creu Roja a Catalunya, situada a Igualada. #molinscovid10 #creuroja

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió