Primers actes de la Candelera 2020 (conferència empresarial i tast de cervesa)

Ja ha començat la Fira de la Candelera de Molins de Rei 2020, que compta amb un ampli ventall d’activitats en diversos sectors. Entre d’altres, aquest cap de setmana han destacat la conferència sobre cooperativisme i el tast de les millors cerveses del Barcelona Beer Challenge.

29 de gener de 2020

En el marc de la Fira de la Candelera 2020 l’Ajuntament de Molins de Rei ha organitzat una conferència per conèixer l’experiència de cooperatives d’èxit de diferents sectors i alguns projectes d’economia circular i d’emprenedoria.


CARME JIMENEZ, representant al Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.


Una de les cooperatives convidades ha estat L’Estoc. El seu fundador, Jordi Maya, ha explicat que produeixen i venen mobles a partir de materials reciclats. Així, diu, aconsegueixen una economia circular i sostenible des del punt de vista ambiental i social.

I més enllà de la Federació Obrera, a la Sala Gòtica del Palau de Requesens, s’hi ha celebrat un any més, el tast de cerveses guanyadores del Concurs Internacional 2019 del Barcelona Beer Challenge. Aquest és el principal concurs de cervesa comercialitzada al país en el qual s’hi ha tastat fins a 34 grans famílies de cervesa.


MIQUEL RIUS, director del Barcelona Beer Challenge.


Pensat per degustar diversos tipus de cervesa, el tast, també serveix per aprendre sobre maridatge. Els organitzadors han deixat clar que aquesta experiència es basa a conèixer quin és el sabor que més ens agrada i així, aprendre a combinar-lo.


MIQUEL RIUS, director del Barcelona Beer Challenge.


Així, amb moderació, la cervesa també ha donat la benvinguda a una nova edició de la Fira de la Candelera.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió