Presenten el llibre Tota la Veritat a la Federació Obrera

Ferran Casas i Marc Martínez, dos dels sis autors del llibre Tota la Veritat el presenten a la Federació Obrera de Molins de Rei en un acte organitzat per Òmnium Cultural

11 de març de 2020Ferran casas i Marc Martínez han presentat el Llibre Tota la Veritat a la federació Obrera de Molins de Rei. En un acte organitzat per Òmnium i moderat per Oriol Romeu, dos del sis autors del llibre han explicat alguns dels episodis recollits al relat. Tota la Veritat és una crònica escrita per sis periodistes, en Ferran Casas, Gerard Pruna , Marc Martínez Amat, Neus Tomàs, Odei A.-Etxearte, Roger Mateos, que desprtés d'una rigorosa investigació periodística van decidir donar a conèixer el rerefons del conflicte polític més important del país. En aquesta crònica hi apareixen més d'un centenar de dirigents polítics, líders, presos i exiliats, activistes socials i col·laboradors diversos amb qui van mantenir discretes entrevistes.


Tall: MARC MARTÍNEZ, escriptor del llibre Tota la Veritat

Durant l'acte els escriptors, a més de revelar alguns dels episodis que recull el llibre, van parlar de personatges, com ara l'ex-alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, qui com a públic, també va assistir a la presentació. Ferran Casas va assegurar que Casals s'havia jugat la seva credibilitat com alcalde pressionant l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, perquè no es fes enrere en la proclamació de la independència de Catalunya.

Tall: FERRAN CASAS, escriptor del llibre Tota la Veritat

Al final de l'acte, els assistents no van voler marxar de la presentació sense emportant-se un exemplar signat pels mateixos autors.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió