Presentació de la peça del mes al Museu Municipal Ca n’AmetllerL’antic museu ja feia aquesta activitat i ara, Ca n’Ametller la vol recuperar. Es tracta de la presentació de la peça del mes, una exposició oberta al públic en què es donen a conèixer una o vàries peces de la mateixa temàtica . Avui, aprofitant que és l’any Jujol, s’inicia aquesta activitat que formarà part de la línia ‘Viu el museu’ amb unes peces modernistes.


La intenció d’aquesta iniciativa és anar coneixent millor el fons de la col·lecció del museu, ja que pel seu volum no es poden exposar totes les peces a sala. Així, dins el context d'un espai modernista s'han donat a conèixer les peces d'avui, entre elles unes rajoles de ceràmica inspirades en motius florals, una copa i uns ex libris, considerats llavors petites obres d'art.


El modernisme va ser un moviment on Catalunya es va obrir a Europa i va marcar un abans i un després pel que fa a l'arquitectura. Tot i això, també va comportar un canvi a l'interior de les cases, convertint objectes de la vida quotidiana amb un caire més imaginatiu, sovint inspirat en la natura. Els objectes d'avui, doncs, són una petita mostra del que va acabar sent un dels moviments politicoculturals més transformadors de la societat catalana.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió