Polèmica per la implementació del tribut metropolità

L’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat les ajudes per pagar el tribut metropolità i se seguiran els mateixos criteris que amb l’IBI. L’oposició però, considera que cal revisar el càlcul del tribut.

L’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat els ajuts per les famílies que tinguin dificultats per pagar el tribut metropolità per unanimitat. Com ja va avançar l’alcalde del municipi, Xavi Paz, un una roda de premsa amb el tresorer de l’AMB, Lluís Malavia, s’aplicaran els mateixos criteris i condicions que s’apliquen per les ajudes de l’IBI.


Les famílies amb una situació econòmica de vulnerabilitat doncs, podran gaudir d’un ajut de fins al 60% de l’impost, que en cap cas superarà els 50 euros.

El punt però no ha estat exempt de polèmica. De fet, el grup municipal Molins en Comú ha presentat una moció per demanar, ha dit, “una fiscalitat justa.”


GERARD CORREDERA, Molins en Comú.


A favor de la petició, s’hi ha sumat els grups municipals Molins Camina, Esquerra Republicana i la Candidatura d’Unitat Popular. Junts per Molins, per la seva part, considera que el problema rau en el càlcul del tribut.


ANA AROCA, Molins Camina.


MARCEL LÓPEZ, ERC Molins de Rei.


CARLES ROS, CUP Molins.


RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


A més, la veïna i portaveu de la Plataforma contra el tribut metropolità, Rosa Raventós, ha denunciat l’impacte econòmic que produirà aquesta nova capitació.


ROSA RAVENTÓS, Portaveu Plataforma contra el tribut metropolità.


Finalment, la moció ha quedat aprovada amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte el Partit Socialista, que hi ha votat en contra, i Junts per Molins que s’hi ha abstingut.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió