‘Poesia a les cases’ convida la poetessa Marta Pessarrodona
‘Sinceritat, en un to de veu just i mesuradament modulat' així definia els seus versos Gabriel Ferrater. Toni Moreno prefereix presentar-la avui com una poetessa intel·lectual, mundana i feminista. Ella és la Marta Pessarrodona, la convidada d’avui al cicle 'Poesia a les Cases' que se celebra en record de Francesc Garriga Barata.


MARTA PESSARRODONA, poetessa.


Tots dos jurats del premi Fabriel Ferrater, Pessarrodona coneixia molt bé Garriga Barata. Avui, la lectura de poemes s’ha iniciat amb una interpretació d’‘Els snobs’, la cançó que va escriure la poetessa l’any 64 per a l’àlbum ‘Eternitat’ de Guillermina Motta.

Fragment.


Pessarrodona ha llegit alguns poemes i ha comentat que es troba en un moment especial en què prefereix produir pocs versos.


MARTA PESSARRODONA, poetessa


Ara fa unes setmanes que l’organitzador del cicle, Toni Moreno, va presentar un documental sobre la figura de Marta Pessarrodona titulat ‘El Record de les abscències’.


MARTA PESSARRODONA, poetessa.


Aquesta vegada qui ha obert les portes de casa seva ha estat la Montserrat ..., que ja familiaritzada amb el món de la poesia, no era la primera vegada que acollia una activitat semblant al seu menjador.


MONTSERRAT CASADELLÀ, amfitriona


Una poesia ben propera, doncs, que ha tornat a visitar una vegada més les cases de Molins de Rei.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió