“Poèticament” una exposició sobre poesia visual

“Poèticament” l’exposició de Toni Moreno sobre poesia visual. Entre conjunt de mostres també hi ha col·laboracions de les poetes molinenques Míriam Cano, Estel Solé i Adrià Sàbat.

25 de gener de 2020


El museu de Ca n’Ametller ha inaugurat “Poèticament”, una exposició de Toni Moreno en la qual ha reflectit el seu interès per la poesia. De fet, no és el primer projecte de l’artista dedicat a la poesia visual i per això, a la mostra s’hi troben treballs dels anys 80.


Tall: TONI MORENO, artista.


“Poèticament” també recull tipografies. L’artista ha explicat que en alguns casos va entregar als poetes una fotografia amb una lletra i ells van crear un poema que comences amb la inicial per acabar creant una obra gràfica. A més, altres treballs de la mostra són “L’atzar és breu”, una col·lecció de fotografies de poetes actuals o obres creades a partir de fotografies d’ombres.


Toni Moreno s’ha mostrat agraït per l’acollida de la seva exposició i ha celebrat la presentació de futurs projectes artístics i mostres culturals al municipi. En aquesta línia, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha assegurat que el consistori preveu facilitar l’activitat cultural i donar sortida a nous projectes artístics tant contemporanis com de la història del municipi.


Tall: XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Aquesta exposició es podrà visitar fins al dia 23 de febrer i l’acompanyaran quatre projectes més. Entre ells, el documental “El record de les absències.”Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió