Ple extraordinari - Moció de resposta a la Sentència del Procés
L’Ajuntament de Molins de Rei ha celebrat aquest divendres un ple extraordinari a les sis de la tarda. Un sessió sol·licitada per alguns grups ponents del Consistori en recomanació de l’Associació Catalana de Municipis per la Independència com a producte de fer-se pública la Sentència del Procés.


La sessió, doncs, s’ha iniciat aprovant la declaració d’urgència d’aquest ple i ha donat pas a la moció presentada pels grups municipals d’ERC, Junts per Molins i CUP davant la resposta a la Sentència del Tribunal Suprem, per demanar l’amnistia a les preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l’autodeterminació.


NÚRIA GARRIBA, ERC Molins


MARTA ESPONA, ERC Molins


CARLES ROS, CUP Molins


RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei


La moció s’ha votat separadament del punt sis i s’ha aprovat amb els vots a favor d’ERC, Junts per Molins, CUP i el regidor del grup socialista Pep Puiggarí i amb les abstencions dels membres restants del grup municipal Socialista. Pel que fa al punt sis, referent al compromís de treballar conjuntament amb el Govern de la Generalitat de Catalunya s’ha aprovat amb els mateixos suports però amb l’abstenció de la CUP.


El següent punt del dia ha consistit en una moció presentada pels grups Molins Camina i Molins en Comú de rebuig a la sentència del judici i als representants polítics i socials de l’independentisme.


GERARD CORREDERA, Molins en Comú


ANA AROCA, Molins Camina


El ple s’ha donat per finalitzat a les set de la tarda emplaçant a continuació el ple d’ordenances.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió