'Paisatges geològics de Catalunya', una mirada fotogràfica a la geologia catalana

"Quan mirem un paisatge ens fixem en el verd o pot ser en les formes, però mai ens fixem en la roca, que és qui de veritat el conforma."

- Carme Puig, geòloga.


Entre d’altres coses Catalunya és un país que es coneix arreu per la seva diversitat geològica. En aquest camp de la ciències de la terra, fins i tot, venen geòlegs de tot del món a formar-se aquí.


A Molins, concretament, hi ha un interès especial per la geologia i el muntanyisme. És per això que des del CEM s’ha programat l’exposició: ‘Paisatges geològics de Catalunya, una mirada fotogràfica a la geologia catalana’.


CARME PUIG, geòloga.


És la mirada, doncs, la sensibilitat de Jordi Pi qui posa la roca al centre del paisatge. Una mostra de 50 fotografies d’arreu del territori català amb què l’artista pretén donar a conèixer aquesta diversitat a través de diferents varietats de colors, formes i textures. Entre ells, paisatges tan icònics com els de Montserrat, Collserola, el Pedraforca o les inconfusibles roques del Cap de Creus.


CARME PUIG, geòloga.


Una exposició, doncs, que ens recorda, una vegada més, la riquesa, la diversitat i la qualitat de les roques del nostre petit país.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió