Oberta la convocatòria per obtenir un hort urbàDesprés de la feina de molts regidors i uns quants governs a finals d’octubre es va aprovar definitivament el reglament d’horts urbans. Un tràmit que fet possible que s’engegui finalment la maquinària per obrir el termini de presentació de peticions d’aquestes parcel·les. Avui des de l’Ajuntament s’ha anunciat que fins el 31 de desembre tothom qui vulgui podrà presentar la seva sol·licitud a través d’una instància a l’oficina d’atenció ciutadana.

Així, es posaran a disposició 33 parcel·les de l’entorn de 50m2 cadascuna. L’alcalde de la vila, Xavi Paz, ha explicat que per tal de satisfer les diferents demandes i els diferents col·lectius s’ha apostat per oferir un conjunt heterogeni amb cinc perfils diferents.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei


La realització d’aquests horts urbans ha representat una inversió pública de 50.000 euros. El cost pels usuaris serà de 75 euros anuals pel consum de l’aigua més una fiança de 100 euros. Per altra banda, el termini d’explotació d’aquesta parcel·la s’estipula en dos anys prorrogables a dos anys més.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei


Aquesta convocatòria està destinada a veïns i veïnes de Molins de Rei. Els requisits, tenir un mínim de dos anys d’antiguitat a l’hora d’estar empadronat a la vila o, com a mínim, cinc anys discontinus en un conjunt de deu anys.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió