Nova regidora d'ERC, Laia Juarros

Es dóna la benvinguda a la nova regidora al ple ordinari del 23 de juliol, que substitueix a l'ex-portaveu Marcel López, que renunciarà a la seva acta de regidor per motius familiars. Així mateix, es dóna compte dels canvis en la composició del grup municipal.El passat ple municipal del 23 de juliol es va donar la benvinguda a la nova regidora d'Esquerra Republicana, Laia Juarros, la número 6 del partit, que entra al ple municipal després que la número 5, Alba Patricia Cabral declinés assumir l'acta de regidora per motius personals


LAIA JUARROS, nova regidora d'ERC


Aquest canvi neix arran de la renuncia inicial per motius familiars del regidor i portaveu del partit, Marcel López, una de les cares més visibles dels republicans al ple municipal.


A més, en aquest darrer ple també es va donar compte de la nova composició del partit, que ha renovat l'executiva amb un nou càrrec dedicat a la transició ecològica, encapçalat per Jordi Crea, un dedicat a Gent Gran, per Salvador Auberni i un d'educació, que capitaneja Núria Saura.


Una renovació del partit que pretén deixar enrere les crisis internes i esprémer el suport rebut en els darrers comicis.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió