Nous usos i serveis de la Biblioteca El Molí


A nivell d'usuari, el servei ara mateix és còmode, abans no ho era.

MONTSE VEGA, directora de la Biblioteca


Fa dues setmanes que la nova biblioteca s’ha posat en funcionament. Va obrir les seves portes el dia 1 d’abril i els usuaris ja han començat a gaudir de les noves instal·lacions. A partir d’ara, els serveis i les activitats s’aniran ampliant i millorant progressivament:


MONTSE VEGA, Directora de la Biblitoeca

Altres novetats que incorpora el nou equipament són el servei d’autopréstec, que permeten a l’usuai ser molt més autònom, o la manera en què està disposada la nova col·lecció, molt més exposada i ordenada de forma més senzilla.

Unes millores que han de repercutir de manera molt directa als usuaris.


MONTSE VEGA, Directora de la Biblitoeca


Pel que fa a l’horari d’obertura que actualment s’ha establert durant les tardes de dilluns a divendres de 15 a 20:30 i els matins de dimarts, dijous i dissabtes de 9:30 a 12:30. Un horari que s’ha ampliat respecte l’anterior seguint la normativa del Mapa de lectura públic de Catalunya.


MONTSE VEGA, Directora de la Biblitoeca


La nova bibliteca té quatre plantes. A la planta baixa hi trobem el servei de préstec, atenció primària als usuaris i la col·lecció local. La primera planta està equipada amb els serveis interns i una sala en què es començarà oferir formació TIC. Finalment la tercera i quarta planta, ocupades de manera completa, contenen l’àrea general de lectura, una sala per a activitats de petit format, la sala d’actes i l’àrea infantil, considera el gran guany del nou equipament.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió