Nit de foc i festa a La Focarrada de Molins de Rei

Els diables de Molins de Rei - L'Agrupa celebren la segona edició d'un dels actes més esperats d'inici de Festes de Primavera.
És el segon any que els Diables de Molins de Rei – l’Agrupa organitzen La Focarrada. Es tracta d’un dels actes que donen el tret de sortida a les Festes de Primavera, una celebració que l’Agrupa fa cada any al mes de maig.

Enguany també és un dia molt important pels diables de l’Agrupa, ja que a partir d’avui comencen a celebrar els 30 anys d’activitat.


L’acte s’ha celebrat a la Plaça de la Llibertat i des de ben d’hora s’ha omplert d’ambient. Així doncs, per començar, la plaça s’ha omplert de grans i petits que ballaven a ritme de sardanes. A més, la festa s’acompanyava amb una botifarrada i servei de bar i els més puntuals tenien ben clar el seu lloc, a prop de la barra. D’altres, però, preferien acomodar-s’hi una mica més i fer-se un lloc a les taules. Mentrestant, alguns diables ho deixaven tot a punt amb els preparatius.


A partir de dos quarts de nou el seguici sortia de l’Agrupa i arribava instants més tard a la Plaça de la Llibertat. Tambors i molt de ritme amb una tabalada que indicava que ja faltava ben poc per l’inici de l’espectacle. Una vegada tothom arribat i anunciades les normes de seguretat que recomanaven sobretot portar roba de cotó, coll tancat, màniga llarga i mocadors a tots aquells que hi volguessin participar, començava la disbauxa de foc. Unes coreografies d’encaputxats enmig de flames i guspires on els més valents no dubtaven en afegir-s’hi, però molts d’altres preferien mirar-s’ho des d’una distància prudencial. Aquest segon grup es dividia en dos, els partidaris de veure-ho a través de les pantalles del seu mòbil i els que preferien mirar-s’ho amb els propis ulls. Això sí, amb la protecció adequada, ja sigui amb mocadors i barret, auriculars protectors, o de la manera tradicional, tapant-se les orelles.

Una inauguració de Festes de Primavera que va reunir tots els ingredients necessaris per il·luminar la nit molinenca de foc i diversió. Fins i tot, amb focs artificials.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió