Montmany critica el ple de l’ajuntament després de rebutjar la moció a favor del col·lectiu animalEl darrer ple de l’ajuntament va tombar una moció de la CUP, a favor d'incorporar la visió animalista i antiespecista per part de l’Ajuntament. Jaume Montmany va intervenir criticant la falta d’implicació dels regidors i reivindicant la causa.


Jaume Montmany, membre de l' l'entitat animalista "Serás su voz", va intervenir al torn obert de paraules criticant el funcionament del ple de l'ajuntament, que minuts abans havia tombat una moció respecte la incorporació de la visió vegana i antiespecista.


El ple va aprovar per unanimitat la creació d'una comissió de seguiment de la festa del Tres Tomb, però la moció que posteriorment presentava la CUP en nom de l'entitat va ser rebutjada amb una majoria d'abstencions, 5 vots en contra i només 3 vots a favor per part de la CUP i Molins Camina.


Amb aquesta moció es reclamava: penjar la bandera corresponent el dia mundial del vegansime, que la perspectiva vegana i antiespecista fos tinguda en compte i dur a terme formacions per conèixer-la a més de donar difusió a través dels mitjans locals.

Tan Ciutadans i Esquerra com el Partit Socialista van intervenir explicant perquè no votarien a favor de la moció:


  • LAIA CASSAUBA, regidora de Ciutadans

  • LAIA JUARROS, regidora d'Esquerra Republicana

  • XAVI PAZ, alcalde

Al final del ple doncs, hi va intervenir Jaume Montmany, que criticava la falta d'implicació dels regidors amb la causa:


Montmany, argumenta que el fet de despenjar una pancarta donant veu al col·lectiu dels animals, és el que ha fet possible que la societat evoluciones al llarg dels anys, aconseguint que els drets de les dones, el col·lectiu lgtbi i altres col·lectius discriminats fossin reconeguts.


També va demanar explicacions als regidors que no havien donat suport a la moció, una respost que no va rebre, ja que la majoria de regidors van donar el ple per finalitzat.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió