Molins en Transició organitza el seu primer World Cafè amb gran èxit de participació

El grup local de Molins en Transició organitza amb èxit el primer World Cafè per recollir inquietuds i propostes de molinencs i molinenques que volen un Molins més sostenible en aquest context d’emergència climàtica.

14 de febrer de 2020

Dins d’aquest marc en que els experts afirmen que l’escalfament global del planeta pot ser més ràpid del que es creia, grups de la vila inquiets pel medi ambient com Molins en transició, sorgit fa tres anys, volen posar fil a l’agulla a la situació i començar una sèrie d’actes i activitats per despertar la conscienciació cap aquest problema global, aprofitant que el passat mes d’octubre l’Ajuntament declarava l’emergència climàtica a Molins de Rei.

El passat divendres 14 de febrer a la tarda, els interessats podien acostar-se fins a la Federació Obrera per participar en el primer World Cafè de Molins en Transició. Amb el repte de fer un Molins més sostenible, es van crear 4 taules de debat per donar peu a les propostes i inquietuds dels participants.

L’èxit de participació d’aquest primer World Cafè anima als organitzadors a seguir amb més activitats, i posa de relleu que el canvi climàtic és un tema que preocupa a molts molinencs i molinenques.

DANI LAGUNA, Molins en Transició

A partir d’aquestes taules de debat, s’engegarà un cicle de conferències a la vila amb experts externs que donaran resposta als dubtes plantejats.

Per Noa Cando, de Molins en transició, la intenció és que no ens quedem en el plantejament que és difícil canviar les coses.

NOA CANDO, Molins en transició

Ens trobem en un context actual en el que molts governs s’estan posant les piles entorn al canvi climàtic. El moviment estudiantil de caràcter mundial, “Fridays for Future” ,són alguns dels grups que pressionen fort perquè veuen amb preocupació el futur del planeta. Molins de Rei no té grup local d’aquest moviment tot i que des de Molins en Transició apunten que seria molt positiu que acabés sorgint i, així, sumar esforços.

L’entitat ens avançava que estan treballant en un projecte per crear una guia entorn al comerç responsable, amb preocupacions com l’ús del plàstic entre els punts més importants.

Molins en transició, per tant, i de la mateixa manera que ho fan les diverses seccions locals de molts punts del territori català, seguiran fent pressió i animant a la conscienciació entorn al canvi climàtic en aquest moment actual en que es demana combatre l’emergència climàtica des del compromís de les institucions i de la ciutadania.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió