Molins en Comú presenta la seva candidatura per a les Eleccions Municipals

"Volem un nou Ajuntament que aposti per polítiques ambientals, de sostenibilitat i d'eficiència energètica, per l'educació i, sobretot, per la cultura".

Gerard Corredera, cap de llista Molins en Comú
Gerard Corredera i Rebulà serà l’alcaldable de la candidatura ‘Molins en Comú’ per les properes eleccions municipals. Així ho ha anunciat la formació durant la presentació de candidatura, on també s’han fet públics els 16 noms de la llista i s’han presentat 10 prioritats de la seva proposta política.


Molins en Comú ja ha presentat la seva candidatura pel 26 de maig. La llista de la formació s’ha creat per a aconseguir una vila verda, feminista, innovadora, diversa, educadora i saludable anirà encapçalada pel molinenc Gerard Corredera.

Molins en Comú és una coalició amb candidats de diverses sensibilitats polítiques on alguns d’ells provenen de la militància de partits com Esquerra Unida i Alternativa, Podemos o Iniciativa verds. El seu referent és Catalunya en Comú i per això avui ha assistit a l’acte la diputada del Parlament de Catalunya Marta Ribes.


MARTA RIBES, Diputada al Parlament per Catalunya en Comú


Molins en Comú encara no té un programa de partit definit però l’alcaldable ha volgut destacar deu prioritats que conformen el seu imaginari de partit.


GERARD CORREDERA, cap de llista Molins en Comú


Durant l’acte també ha tingut lloc la presentació de candidats. Una llista on Corredera assegura que farà de la seva diversitat una fortalesa. Així doncs, la candidata número dos és Susana Canet i la segueixen Carlos García, Júlia Fernández, Jordi Pedrol i 16 persones més.


GERARD CORREDERA, cap de llista Molins en Comú


L’objectiu de Corredera és aconseguir un govern d’esquerres que aposti per una proposta íntegrament d’esquerres i, d’aquesta manera, desmarcar-se de la dinàmica actual del govern que, segons el candidat, navega sense rumb perquè està format per voluntats polítiques molt diferents.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió