Molins de Rei s’adhereix al manifest de l’Associació TransBaix Power i Roses Sant Feliu

Molins de Rei s’ha adherit al manifest que ha presentat Rosa Maria Maristany al ple de gener. Ella és la presidenta de TransBaix Power i Roses Sant Feliu, una associació que pretén visibilitzar el col·lectiu transsexual i defensar els seus drets.

10 de febrer de 2020

L’Associació Trans*Baix Power & Roses Sant Feliu va néixer per defensar els drets de les persones transsexuals i donar visibilitat al col·lectiu. Així, ho ha explicat la seva presidenta, Rosa Maria Maristany, en el darrer ple ordinari de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Tall: ROSA MARIA MARISTANY, presidenta Trans*Baix Power & Roses Sant Feliu.

El seu discurs ha posat èmfasis en la destrucció del patriarcat heteronormatiu i en la importància de l’educació per convatre’l. De fet, un dels objectius d’aquesta entitat és divulgar la realitat del col·lectiu trans que, com bé afirmen, és molt divers.

Els grups municipals han agraït la tasca que desenvolupen des de l’associació i han acceptat la proposta de penjar la pancarta amb la bandera transsexual a la façana de l’Ajuntament del municipi.


Tall: GERARD CORREDERA, Molins En Comú.

Tall: ESTEFANIA CASTILLO, CUP Molins.

Tall: RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins.

Tall: ANA AROCA, Molins Camina-Podem.

Tall: JESSICA REVESTIDO, Regidora de Feminismes i Alliberament LGTBI.


L’adhesió ha comptat amb la totalitat de vots dels membres del consistori, excepte la regidora de Ciutadans, laia Cassauba, que ha deixat el ple.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió