Molins de Rei s’adhereix a la campanya ‘Recicla vidre per elles’

Ecovidrio ha instal·lat dos contenidors de color rosa al municipi per fomentar el reciclatge d'envasos de vidre i la prevenció del càncer de mama.
En motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama l'Ajuntament de Molins de Rei i l'empresa Ecovidrio han instal·lat dos contenidors de color rosa a Molins de Rei. Els dos iglús, que durant dues setmanes estaran ubicats a la plaça 1 d'octubre, formen part de la campanya "Recicla Vidre per Elles", una iniciativa que duu a terme l'empresa Ecovidrio per quart any consecutiu amb l'objectiu de mobilitzar la població a reciclar els envasos de vidre i alhora contribuir a sumar esforços per fer front al càncer de mama. Ecovidrio és l'empresa sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclat dels residus d'envasos de vidre a l'Estat Espanyol. Enguany, han instal·lat 340 contenidors roses en més de 80 ciutats.


Així doncs, els envasos que es recullin es transformaran en una donació a la Fundació Sandra Ibarra, una institució sense ànim de lucre que treball en la prevenció, la investigació i noves formes de comunicació social davant del càncer i que actualment està desenvolupant la primera Escola de Vida per a pacients i supervivents de càncer.


A més, aquest any, per a complementar la campanya de la Fundació i com a símbol de sensibilització, la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada ha creat un miniglú especial d'ús domèstic que es pot adquirir a través del web miniglú.es.


Pel que fa a Molins de Rei, les últimes dades de reciclatge del 2019 assenyalaven que els molinencs van reciclar un total de 535 tones d'envasos de vidre amb una mitjana de 20,7 kg per habitant. L'alcalde de la vila, Xavi Paz, ha demanat conscienciació, en aquests moments en què la COVID-19 sembla que ho tapa tot i ha afegit que és bo que utilitzem aquests dies per aconseguir fons i treballar per la salut dels molinencs i les molinenques.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió