Molins de Rei reconeix els alumnes amb excel·lència

"És bo que en les cloendes dels cursos ens reconeguem les coses i agraïm la feina feta"

- Xavi Paz, Alcalde de Molins de Rei.Alumnes molinencs i molinenques han recollit diplomes en reconeixement a la seva excel·lència educativa. Els han escollit els docents dels centres educatius on estudien, que han valorat més enllà dels seus resultats acadèmics. Enguany, és l’onzena edició.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


En el marc d’aquesta iniciativa, els premiats i les premiades també han visitat una empresa molinenca el mateix matí del reconeixement. L’objectiu? Apropar el món laboral als joves que es troben en una època de canvi.


I a la tarda, abans de l’entrega de diplomes, han comptat amb una xerrada a càrrec de la cap de l’àrea socioeducativa i d’acció local, Elsa Rodríguez, qui ha ressaltat la mobilitat internacional com a eina d’empoderament.


A més, la membre d’assessoria de mobilitat internacional, Marina Puig, també ha aprofitat per informar als alumnes del servei d’assessorament de Molins de Rei.


En aquest sentit, Xavi Paz, ha confessat que el nou govern vol implementar una nova regidoria per acostar Molins de Rei a Europa: la Regidoria d’assumptes europeus.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.


A continuació, s’ha nomenat individualment als i les alumnes amb excel·lència. Molts però no hi eren, coincidint la data amb viatges i celebracions de final de curs. Així, els familiars han estat els encarregats de recollir el diploma.


Un dels premis més ressaltats però, ha estat “dona jove, ciència i tecnologia”. Un premi que es va crear l’any passat des de la regidoria de Joventut per donar visibilitat les dones a les dones que es dediquen en l’àmbit científic.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió