Molins de Rei perd una de les figures històriques de l'associacionisme veïnal, Vicenç Fernández

Molins de Rei perd una de les figures històriques de l'associacionisme veïnal de la vila, en Vicenç Fernández , vinculat de sempre al barri de El Canal. Les Xarxes socials s'omplen de mostres de condol cap a la família recordant la feina desinteressada que sempre va fer per al municipi i per al seu barri.

02 d'abril de 2020


Molins de Rei perd una de les figures històriques de l'associacionisme veïnal de la vila, en Vicenç Fernández, vinculat de sempre al barri de El Canal. Les Xarxes socials s'omplien de mostres de condol cap a la família recordant la feina desinteressada que sempre va fer per al municipi i per al seu barri, el Canal.


La setmana passada Molins coneixia la trista notícia de la mort per complicacions derivades del coronavirus del molinenc, Vicenç Fernández, de 77 anys. Les xarxes socials i mitjans de comunicació locals feien ressò de la trista notícia donat que va ser un personatge molt conegut a la vila per la seva gran implicació en l'associacionisme. Cara visible de l'associació de veïns del barri de El Canal, va ser durant molts anys president d'aquesta entitat, per tal de fer d'aquest barri de la vila, un barri molt actiu a nivell social i cultural.


Però la seva feina anava més enllà, el teixit d'entitats del municipi sempre podia comptar amb la seva predisposició, així ho recordava entitats com Les Heures, que just pocs dies abans del confinament anunciava que el local del barri de El Canal acolliria un acte sobre el documental "Cuidar entre tierras" gràcies a la col·laboració del mateix Fernández. Les organitzadores destacaven des del seu perfil de facebook, la seva implicació i interès tot mostrant la tristesa per pèrdua.


L'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, també posava de relleu, a través de les xarxes socials, la implicació de la figura de Vicenç Fernández amb la vila, donant, al mateix temps, un sentit condol a la família. Paz anunciava a la vegada que proposava i acordava amb els grups del consistori que les banderes de l'Ajuntament estiguin a mitja alçada mentre continuï sacsejant el virus.


Molins de Rei televisió va tenir l'ocasió d'entrevistar en Vicenç moltes vegades donada la sempre predisposició de col·laborar amb els mitjans de comunicació locals durant els actes culturals relacionats amb el barri. Per tant, un just homenatge cap a la figura de Vicenç Fernández, i un sentit condol cap a la família.

#Molinscovid19

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió