Molins de Rei per la República es presenta a la plaça de la Creu

"Som lleials a l'1 d'octubre"

- Manuel Monllaó, cap de llista Molins de Rei per la República.

Molins de Rei per la República també ha celebrat el seu acte central de campanya electoral a la plaça de la Creu de la vila. La formació sorgida de la iniciativa de Primàries per Catalunya, impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana, ha destacat que el seu objectiu és assolir una alcaldia republicana.


En aquest sentit, l'acte ha comptat amb la presència la portaveu de Demòcrates Catalunya, Assumpció Lailla, qui ha ressaltat que Primàries pretén "donar poder a la gent que va guanyar l'1 d'octubre."


ASSUMPCIÓ LAILLA, Portaveu Demòcrates Catalunya.


A continuació, els candidats republicans han pujat a l'escenari individualment, per desglossar els principis i objectius que vol assolir Molins per la República.


Parlaments candidats.


El programa electoral del grup independentista s'ha configurat de manera participativa. Així, ho ha expressat el número u de la formació, Manuel Monllaó, qui també ha denunciat que cal solucionar l'organització i situació dels treballadors de l'Ajuntament, revitalitzar el comerç local o vetllar pel benestar dels veïns i de les veïnes de la vila.


MANUEL MONLLAÓ, Cap de llista Molins de Rei per la República.


En aquest sentit, la candidatura ha insistit en què no es pot oblidar el compromís amb l'1 d'octubre, i que ells donaran suport a una alcaldia republicana que no pacti o negociï amb les formacions que van aplicar l'article 155.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió