Molins de Rei manté la tradicional ofrena floral de la Diada

Tot i les restriccions actuals, Molins de Rei ha celebrat la diada de Catalunya amb l'habitual ofrena floral al Pati de Palau. Hi han participat una trentena d'entitats i s'ha dut a terme de manera esglaonada.Diada especial per una situació excepcional. Avui Molins de Rei s'ha llevat amb menys estelades del que és habitual veure als balcons un 11 de setembre. I és que, en aquests dies de pandèmia, les celebracions es viuen amb restriccions. Tot i això, l'Ajuntament, amb un format diferent, però, ha decidit mantenir la tradicional ofrena floral a càrrec de les entitats.

MARTA ESPONA, ERC Molins de Rei


RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei


El format, doncs, s'ha adaptat a la situació i s'ha fet una ofrena esglaonada des de les 10h del matí fins a les 12h del migdia per part d'una trentena d'entitats molinenques, on cadascuna, amb cita prèvia, ha disposat de quatre minuts per dipositar les seves flors. Pel que fa a la participació, s'ha mantingut el mateix nivell d'altres anys.

Enguany, l'Assemblea Nacional Catalana també s'ha hagut d'adaptar a les noves circumstàncies renunciant a convocar una única manifestació multitudinària. Tot i aixo, s'han convocat concentracions davant de diversos edificis de l'administració estatal espanyola d' arreu del territori per a seguir reclamant el futur d'una Catalunya independent.

Pel que fa als partits independentistes molinencs alguns han decidit adherir-s'hi i d'altres no.


ESTEFANIA CASTILLO, CUP Molins


RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins


JOSEP MIQUEL HERMOSO, President de l'ANC Molins


Per finalitzar l'acte s'ha fet una obrena floral a càrrec de l'alcalde i i els portaveus municipals i s'ha cantat, com ja és tradicional, l'himne dels Segadors.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió