Molins de Rei es posa la gorra per tretzena vegada


Tretze anys enrere, amb pocs recursos però amb moltes ganes en Sergi Gil i la Isabel Romero decidien agafar el relleu de ‘Posa’t la Gorra’, la festa contra el càncer infantil que se celebra el novembre a Molins de Rei. Amb el pas del temps la celebració s’ha anat consolidant i cada any compta amb més participants.


SERGI GIL, Organització.


Es tracta d’una festa organitzada per l’Ajuntament, l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei i AFANOC, que ja porta més de 30 anys destinant recursos a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.


La Isabel, presidenta local d’AFANOC, treballa com a voluntària a l’hospital Vall d’Hebron i coneix de primera mà com viuen el dia a dia aquests infants.


ISABEL ROMERO, Presidenta local AFANOC


Enguany s’han dut a terme moltes activitats per tots els nens com diversos tallers infantils, inflables, un sorteig de regals que s’ha fet des de l’escenari i diverses actuacions musicals, com la de La Casa Urbana. Entitats, artistes, voluntariat i col·laboradors tampoc n’han faltat, entre ells també la policia local i els mossos d’esquadra. Una festa solidària en què comprar-se una simple gorra significava molt més que un petit gest.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió