Molins de Rei es concentra en suport al poble sahrauí

Els molinencs i molinenques s'han concentrat davant l'ajuntament per donar suport a la situació actual del poble sahrouí, que es troba de nou en conflicte armat amb el Marroc per una violació dels acords d'alto al foc.


Informa: Mireia Reynal / 20 de novembre de 2020Molins de Rei amb el Sàhara ha organitzat una concentració amb espelmes davant l'Ajuntament per donar visibilitat a la situació que està vivint ara mateix el Sàhara Occidental. Denuncien l'agressió de l'exèrcit marroquí, que una vegada més ha vulnerat els drets de la població sahrouí trencant els acords de pau de l'any 1991. Una ruptura de l'alto al foc que s'ha produït aquests dies per una intervenció militar a la zona de Guerguerat.


L'acció pretén reclamar a les institucions catalanes una condemna ferma a l'ocupació marroquí i un clar posicionament a favor del dret d'autodeterminació del poble sahrouí, segons ells, l'única solució possible per posar fi al conflicte armat i a la vulneració constant per part del regne del Marroc.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió