Molins de Rei declara l'Emergència Climàtica

"Fins ara hem parlat del planeta que deixarem als nostres fills i, ara, el drama no és aquest. El drama és el planeta que tenim en aquests moments."

- Miguel Zaragoza, PSC Molins de Rei.


Molins de Rei ha declarat l’emergència climàtica. Una moció que va presentar la Candidatura d’unitat Popular en l’últim ple del mes de setembre. Es va aprovar amb els vots a favor de totes les formacions del plenari excepte de tres regidors de Junts per Molins, que van votar en contra d’un dels punts, referent a la vianalització del Centre vila. De fet, l’única edil del grup que no es va abstenir va ser Eva Folquer, qui va renunciar al seu càrrec en el mateix ple.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins.


ANA AROCA, Portaveu Molins Camina.


GERARD CORREDERA, Portaveu molins En Comú.


MARCEL LÓPEZ, Portaveu ERC Molins de Rei.


RAMÓN SÁNCHEZ, Portaveu Junts per Molins.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins.


MIGUEL ZARAGOZA, PSC Molins de Rei.


Es va establir doncs, aprovar un pla local d’adaptació al canvi climàtic i complir amb el Pla d’acció supramunicipal per a la qualitat de l’aire en un període de 6 mesos. Iniciatives que concretaran la pacificació del centre i l’ampliació de les zones sense cotxes a altres zones del municipi. Així com, promoure la reducció de CO2 i la descarbonització.


Ara, dues setmanes després d’haver-se declarat l’Emergència Climàtica a Molins de Rei, la CUP demana al govern que concreti públicament les propostes i mesures per fer front a la problemàtica. Des de la formació diuen que es tracta d’una urgència i s’ofereixen a treballar activament en la concreció d’acords.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió